Arbejdsmetoder

Vi arbejder professionelt, metodiske og kreativt for at opnå et unikt resultat.

I Pænt Goddag tror vi på, at man opnår optimal værdi ved at gøre det, man er god til og lade alle andre gøre det samme. Derfor kigger vi på den enkelte opgave og fra projekt til projekt siger vi ”pænt goddag” til forskellige samarbejdspartnere fra vores brede netværk for at kunne levere det bedst mulige resultat.

Vi arbejder B2B og tager altid udgangspunkt i vores partners kontekst og behov, for at opnå et skræddersyet og unik resultat. Vi tror på at vi kan skabe mest værdi ved at samarbejde med en partner fremfor at arbejde for partneren.

Pænt Goddag hviler metodisk på to ben - innovation og projektledelse.

 

Innovation

Projektledelse

PæntGoddagMiljø-14.jpg

Vi arbejder metodisk med innovation for at give plads til kreativiteten og sikre et højt indholdsniveau og relevans for den aktuelle kontekst. Det er vigtigt for os at forstå de grundlæggende præmisser, værdier og visioner, før vi går i gang med en udviklingsproces. Samtidig er vi i Pænt Goddag nysgerrige og stiller derfor gerne spørgsmålstegn ved det velkendte. Vi har sans for detaljen i jagten på at finde den optimale løsning og skabe maksimal værdi. Vi har en god værktøjskasse under armen med forskellige tips, tricks og metoder til at optimere de kreative processer. 

PæntGoddagMiljø-21.jpg

Med en solid projektleder- værktøjskasse kigger vi på det enkelte projekt og skræddersyr projektmetoden ud fra, hvad der er behov for, og hvad der skaber mest værdi. Alt sammen grundet i projektlandskabets seks komponenter. Vores erfaring er, at svaret på dette ofte ligger i spændingsfeltet mellem den traditionelle, den agile og den systemiske projektleder-tankegang. Vi arbejder proaktivt og struktureret, og kickstarter derfor enhver planlægningsproces med at lave en work breakdown structure (WBS) for at sikre, at vi har styr på selv den mindste detalje.