Vores anbefalinger

 
JP-Politikens_Hus_logo.png
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
dr-kh-logo_673.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Friis_logo_250.png
 
Pænt Goddag har stået for forundersøgelsen i arbejdet med at etablere en børneavis i JP/Politikens Hus. Stine og Tines kreative metoder til at få folk i arbejdsgruppen engageret var helt unik ift. at få folk ud af deres vanetænkning. Og så er der ingen tvivl om, at Stine og Tines ukomplicerede og optimistiske tilgang til mennesker og opgaverne gjorde det hele til en unikt samarbejde, som gjorde, at alle følte sig som en del af holdet og leverede deres ypperste. Samtidig er pigernes sans for overblik, struktur og opsamling uvurderlig i en proces, hvor projektejeren selv har hundrede bolde i luften. Deres kendskab til – og håndtering af – målgruppen (børnene) i fokusgrupperne gav os en masse viden, som vi aldrig selv ville have været i stand til at indsamle på så kvalificeret vis. Stine og Tine får mine allerbedste anbefalinger – et samarbejde med dem kommer I ikke til at fortryde.
— Louise Abildgaard Grøn, Projektchef, Skole, JP/Politikens Hus
Jeg vil gerne give mange tak for et rigtig godt samarbejde – Jeg synes det er et fantastisk produkt der er kommet ud af dette. Pænt Goddag har gennem hele processen været enormt flittige og grundige, hvor intet er efterladt til tilfældighederne. Jeg har specielt været imponeret over deres kreative tankegang som både afspejlede sig til vores interne workshops og i produktet som blev leveret.
Så endnu engang tak :)
— Karen Elizabeth Elefsen, Event Coordinator
Pænt Goddag har et skarpt øje for udvikling af indhold til børn samtidig med at have fokus på målgruppen, rammer, afvikling og tidsplan. De udøver kreativ projektledelse med god styring af proces, økonomi og indhold.

DR Salg har altid følt sig forstået ud fra vores behov og potentialet i vores brands. DR Salg vil gerne give Pænt Goddag vores bedste anbefalinger, da de ligegyldig opgave forstår organisationen, markedet samt skaber en god proces, hvor vi altid når i mål sammen med et unikt resultat.
— Thit Dyreberg, Projektleder, DR Salg
Vi har været enormt glade for samarbejdet med Pænt Goddag i forbindelse med Julemysteriet i Friis Shoppingcenter, som havde Ramasjang Mysteriet som fokus. Deres kendskab til universet og den måde, det blev tilpasset til vores shoppingcenter var fascinerende. Der var stor forståelse for vores behov, og Tine og Stine var rigtig gode til at få aktiviteten til at passe 100% til vores rammer - og det er fantastisk, at de formåede at gøre oplevelsen så god for de deltagende børn og forældre. Der var styr på alt, og intet manglede. Man følte sig tryg hele vejen igennem både planlægningen og udførelsen, og hele samarbejdet har været succesfuldt for os.
— Irma Mujacic, Marketingkoordinator, Friis